Το Δείπνο της Άνοιξης επιστρέφει για τέταρτη χρονιά στην Γειτονιά της Αλεξάνδρου Σβώλου. Την Παρασκευή 23 Ιουνίου όλη η Γειτονιά θα είναι στο πόδι!

Από το πρωί μαγειρεύουμε, απομακρύνουμε το παρκαρισμένο μας αυτοκίνητο και στολίζουμε τα μπαλκόνια μας και τον δρόμο με μπαλόνια και κορδέλες. Καλούμε τους Γείτονες και τους συγκατοίκους μας να συμμετάσχουν, κατεβαίνουμε με την καρέκλα μας και γιατί όχι και με το τραπεζάκι μας και στρώνουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο Τραπέζι για να απολαύσουμε το περίφημο Δείπνο μας, που θα ξεκινήσει στις 20.00 και θα τελειώσει στις 24.00. Στόχος μας για φέτος είναι να βοηθήσουμε όλοι μαζί στο στήσιμο και στο μάζεμα των τραπεζιών και στη καθαριότητα του χώρου!

Γιατί το Δείπνο της Άνοιξης είναι μια γιορτή της Γειτονιάς που την κάνουμε όλοι μαζί!

Το φετινό «μενού» περιλαμβάνει μουσικά σχήματα, παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους, εικαστικές παρεμβάσεις από ομάδες καλλιτεχνών και άλλες μικρές ευφάνταστες εκπλήξεις, σε όλο το μήκος της Αλεξάνδρου Σβώλου.

Στην διοργάνωση μας φέτος συμμετέχουν με ενθουσιασμό, τα σχολεία της Γειτονιάς που ετοίμασαν την φετινή τους έκθεση ζωγραφικής, η Δημοτική Βιβλιοθήκη, καλλιτεχνικές ομάδες και συλλογικότητες της πόλης, ενώ το ενδιαφέρον από τους κατοίκους και τα μαγαζιά της Γειτονιάς που συμμετέχουν στην φετινή μας συμμαχία, μεγαλώνει μέρα με την μέρα.

Σε αυτή την Γειτονιά, χωράμε όλοι!

Στο κοινό μας τραπέζι τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας, μοιραζόμαστε το φαγητό μας, και γινόμαστε μια πολύχρωμη γιρλάντα από ανθρώπους, που συνδέονται και συστήνονται πρόσωπο με πρόσωπο. Ενώνουμε τις φωνές μας, τραγουδάμε, χορεύουμε στο αστικό μπαλέτο, μοιραζόμαστε επιθυμίες και όνειρα, βλέπουμε τη Γειτονιά που ζούμε με άλλη ματιά. Συνομιλούμε, συν-αισθανόμαστε, εκφράζουμε και ανταλλάσσουμε ελεύθερα ιδέες, συν-δημιουργούμε τον κοινό τόπο συνάντησης της ατομικότητας με τη συλλογική έκφραση. Με την συμμετοχή μας αλλάζουμε όλο αυτό το απρόσιτο που μας περικλείει και διεκδικούμε όλοι και όλες μαζί τον κοινό μας χώρο!

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου – ΟΛΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ!

Πρωτοβουλία Γειτονιάς Σβώλου

* Τετάρτη 14 Ιουνίου
Κουρελοπλεξίματα και Στολισμοί για Το Δείπνο της Άνοιξης 2017
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥ
Εργαστήριο για κουρελοκοπτικοδεσίματα στον πεζόδρομο της Φιλικής Εταιρείας στο 23 έξω από το 40ο δημοτικό σχολείο στις 15:00.Φέρνουμε μαζί μας ψαλίδι, συρραπτικό, εάν έχουμε χρωματιστά υφάσματα (ρετάλια- κουρέλια) και φυσικά τη καλή μας διάθεση ώστε να φτιάξουμε με τα χέρια μας τον στολισμό του δρόμου για το Το Δείπνο της Άνοιξης 2017. ΟΛΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ!

Σε αυτή την Γειτονιά, χωράμε όλοι!

*Κεντρική Φωτογραφία:  Anastasia Tessy Deligianni

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε:
στα τηλ.  694 738 3485 ή  694 546 6409
ή στην ηλεκτρονική δ/νση:  [email protected]
ή στην Σελίδα στο Facebook: H Γειτονιά της Αλεξάνδρου Σβώλου
Facebook
ΕΔΩ

 

Θέματα