Με νέο δίσκο στα σκαριά, νέα μέλη στην παρέα και τη γνωστή χειμαρρώδη παρουσία του, ο Γιάννης Αγγελάκας στην τελευταία του καλοκαιρινή εμφάνιση στην Αθήνα, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, στο Χαλάνδρι, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς.
Μαζί με τους Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, το νέο μέλος του σχήματος Χρήστο Χαρμπίλα στα ηλεκτρονικά, τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα του ήχου και το Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα, θα μας παρουσιάσουν μέρος της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς που προβλέπεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του χρόνου!

“…Έχει διαμορφωθεί ένας καινούριος ήχος, μερικά νέα κομμάτια, καινούριες αγωνίες…” όπως λέει ο ίδιος ο Γιάννης Αγγελάκας.
Ο Γιάννης Αγγελάκας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. H παρουσία του πάνω στη σκηνή, καταφέρνει να μας συνεπαίρνει με τη ξεχωριστή ερμηνεία του και να απογειώσει τη διάθεση μας σε ένα “αιρετικό” παραλήρημα.
O Ντίνος Σαδίκης δημιούργησε τους Εν Πλω το 1985, ένα συγκρότημα-σημείο αναφοράς για το ελληνικό rock, παρότι κυκλοφόρησαν μόνο ένα ιστορικό album. Με το Γιάννη Αγγελάκα, φίλοι και συνεργάτες από παλιά, βρέθηκαν μαζί και στους Επισκέπτες, μέλος του οποίου ήταν και ο Στάθης Αραμπατζής. Ο Χρήστος Χαρμπίλας, παλιός συνεργάτης με τον Γιάννη Αγγελάκα, έχει συμμετάσχει και στους Επισκέπτες και στους Λύκους.

info
Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου
Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Πεζόδρομος Προφήτου Ηλία, Χαλάνδρι
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-6820464, 210-6894533

Εισιτήρια:
Τιμή εισιτηρίου 13E (προπώληση – ταμείο)
Online προσφορά 200 εισιτήρια 10E (20.06-30.08)
Εκπτωτικό εισιτήριο (Άνεργοι ΟΑΕΔ – Φοιτητές) 10ε

Σημεία Προπώλησης:
Σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
ΣΠΙΤΙ (Ανδρέα Παπανδρέου 9, Χαλάνδρι – εντός της στοάς)
Στo Βιβλιοπωλείo
“Μικρός Κοραής” (Ανδρ. Παπανδρέου 6 Χαλάνδρι, τηλ. 210 6890321)

Online sales: www.viva.gr/tickets
Στο ταμείο του Ευριπίδειου Θεάτρου Ρεματιάς