Χωρίς νερό έχουν μείνει αυτή την ώρα δύο περιοχές της Θεσσαλονίκης, καθώς σε εξέλιξη βρίσκονται μια προγραμματισμένη και μια έκτακτη διακοπή υδροδότησης.

Αναλυτικά

Διακοπή υπάρχει στην περιοχή του Ελευθερίου – Κορδελιού, λόγω έκτακτου προβλήματος επί του παράδρομου της Περιφερειακής Οδού, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:30.

Χωρίς νερό έχει μείνει και η περιοχή Κωνσταντινουπόλεως και Μπότσαρη, καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται προγραμματισμένη διακοπή από την ΕΥΑΘ, προκειμένου να γίνουν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού.

Αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ αναφέρει: Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 από τις 10:00 έως τις 18:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού Φ250 στην οδό Κωνσταντινουπόλεως με Μάρκου Μπότσαρη του Δήμου Θεσσαλονίκης. Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή, στις οδούς Αλεξάνδρου Παπαναστασίου, Κωνσταντινουπόλεως, Μάρκου Μπότσαρη, Αναλήψεως, 25ης Μαρτίου, στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του δήμου Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.