Ένα αυθεντικό στέκι για όλους τους φίλους της jazz μουσικής. Κάθε μέρα είναι ξεχωριστή εδώ με djs και ραδιοφωνικους παραγωγούς να κάθονται στο πλατώ και να γεμίζουν το χώρο με μαύρες μουσικές, καθαρόαιμες jazzιές και soulιές, αλλά και πράλληλες εκδηλώσεις, διαλέξεις, παρουσιάσεις βιβλίων, εκθέσεις φωτογραφίας.

Ανά τακτά διαστήματα φιλοξενεί ελληνικά και διεθνή ονομάτων της jazz σε μαγικά live, όπως και βραδιές αυτοσχεδιασμού που αναδεικνύουν τη δουλειά νέων μουσικών. Άψογος ήχος, μυρωδιά βινυλίου, φιλική ατμόσφαιρα, καθαρά ποτά. Ιδανική επιλογή για μυημένους αλλά και για όσους θέλουν να γνωρίσουν αυτό το γεμάτο ψυχή και ιστορία μουσικό είδος.

 

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου
Opera Chaotique live

Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι πέτυχαν σε όλα εκτός από δυο: τους ΟΠΕΡΑ ΚΑΟΤΙΚ.
Δώσαν τα φώτα του πολιτισμού σε όλο το κόσμο και δεν έμεινε  τίποτε για τον πληκτροφόρο αoιδό ΤΕΝΟΡΜΑΝ και τον κυμβαλοτυμπανοκρούστη  ΒΟΥΝΤΟΥ. Το παράξενο ντουέτο εμπνέεται απο τους προγόνους του και παρουσιάζει ενα κωμικοτραγικό χαοτικό ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟ ΚΑΜΠΑΡΕ!

Οι Opera Chaotique με εμφανίσεις σε μεγάλα φεστιβάλ / θέατρα και venues σε 19 χώρες ήδη στα 8 χρόνια πορείας τους και sold out εμφανίσεις σε Λυρική Σκηνή Αθηνών και Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, καθώς και συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες, έχουν καταφέρει να χαρτογραφηθούν ως ένα απολύτως μοναδικό φαινόμενο του μουσικού στερεώματος.

Opera Chaotique:
George Tziouvaras «Tenorman» – Πιάνο, Φωνητικά
Chris Koutsogiannis «Voodoo Drummer» – Τύμπανα

Έναρξη: 21.30
Είσοδος: 8€ (δεν περιλαμβάνει ποτό)
Πληροφορίες/Κρατήσεις: 6946503164 & 2310252704 (18:00-00:00)

 

Περιοχή:Κέντρο
Καλαποθάκη 16