DOORS OPEN | 18:30
SPACE BLANKET on Vibe Stage | 19:15 – 19:45
F.O.X. on Terra Stage | 20:00 – 20:30
DEPECHE MODE ON TERRA STAGE | 21:00 (ΑΚΡΙΒΩΣ)

Opening Act: Space Blanket

Είστε έτοιμοι; Λιγότερο από 48 ώρες απομένουν μέχρι την πολυαναμενόμενη εμφάνιση των Depeche Mode στο Terra Vibe Park στις 10 Μαΐου.

Οι Space Blanket σχηματίστηκαν το 2009 από τους abdul & biscuit. Η αισθητική και οι μουσικές τους επιρροές οδήγησαν το δίδυμο στη σύνθεση ενός ηχητικού κοκτέιλ αποτελούμενο από Nu disco beats, βρώμικες μπασογραμμές, γαλλικά synthesizer, guitar riffs και φωνητικά. Σε συνδυασμό με παράλληλη προβολή βίντεο, εικόνων και γραφικών που οι ίδιοι επεξεργάζονται και διαμορφώνουν σε πραγματικό χρόνο, το αποτέλεσμα είναι ένας οπτικοακουστικός ανεμοστρόβιλος live electronic disco & indie.

http://www.spaceblanket.gr/
Support Group: F.O.X.

Μία νεοσύστατη ηλεκτροπόπ πάντα από το Essex που είδη έχει κερδίσει το κοινό της μετά από μια μικρή περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες και την εμφάνιση τους στο SXSW. Κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους Chimera νωρίτερα αυτό το χρόνο. Θα περιοδευόσουν μαζί με τους Depeche Mode για 5 εμφανίσεις σε Γαλλία, Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία και Τουρκία.

http://www.foxtheband.moonfruit.com/

Οι Depeche Mode, το συγκρότημα που επαναπροσδιόρισε τον ήχο της μουσικής, ξεκινά στις 7 Μαΐου την πρωτοποριακή περιοδεία του σε όλη την Ευρώπη.Μια περιοδεία που αναμφισβήτητα θα είναι ΤΟ μουσικό γεγονός του 2013. Οι Dave Gahan, Martin Gore και Andy Fletcher θα δώσουν 34 συναυλίες σε 25 ευρωπαϊκές χώρες και σε πάνω από 1,5 εκατομμύρια θαυμαστές, πριν συνεχίσουν την περιοδεία τους στην Βόρεια Αμερική. Η περιοδεία ξεκινά την Τρίτη 7 Μαΐου από το Tel Aviv .

Οι Depeche Mode θα βρεθούν επίσης στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, στο Stade De France στο Παρίσι, στο Locomotive Stadium της Μόσχας και στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης. Το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας τελειώνει στις 29 Ιουλίου στο Μινσκ.

Στην χώρα μας οι Depeche Mode θα δώσουν μια μοναδική συναυλία την Παρασκευή 10 Μαΐου 2013 στο TerraVibe Park. Αυτές θα είναι οι πρώτες ζωντανές εμφανίσεις του συγκροτήματος μετά την πολύ επιτυχημένη περιοδεία τους Tour of the Universe το 2009/2010, όπου πραγματοποίησαν 142 εμφανίσεις, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ πωλήσεων με πάνω από 2,5 εκατομμύρια εισιτήρια.

Γιορτάζοντας πάνω από τρεις δεκαετίες στην κορυφή του μουσικού χώρου, με πάνω από 100 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων, οι Depeche Mode έχουν περάσει μεγάλο μέρος της φετινής χρονιάς δουλεύοντας το πολυαναμενόμενο – μετά το ‘Sounds Of The Universe’- 13ο άλμπουμ τους, που αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη άνοιξη.

"Είμαι ενθουσιασμένος με το νέο άλμπουμ" δηλώνει ο Dave Gahan, "και με το γεγονός ότι ξαναβγαίνουμε σε περιοδεία.

Το TerraVibe Park, το μεγαλύτερο συναυλιακό πάρκο στην Ελλάδα, έχοντας φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ιστορία της μουσικής, ανανεώθηκε, εκσυγχρονίστηκε και είναι έτοιμο να υποδεχθεί για άλλη μια φορά τα μεγάλα “vibes”. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση στο χώρο δημιουργήθηκαν δύο πύλες. Η Δυτική (που είναι η γνωστή παλαιά πύλη του TerraVibe Park) και η Ανατολική Πύλη. Οι 2 πύλες «Ανατολική» και «Δυτική» είναι εξοπλισμένες με σύγχρονα συστήματα επικύρωσης εισιτήριου εξασφαλίζοντας την εγκυρότητα των εισιτηρίων και την γρήγορη εξυπηρέτηση του κοινού. Το TerraVibe διαθέτει 4 μεγάλους χώρους για στάθμευση των οχημάτων. Όταν οι πύλες του Terra Vibe Park ανοίξουν και έρθει η στιγμή να βιώσετε την συναυλιακή ατμόσφαιρα, καλό θα είναι να έχετε υπ όψιν σας τους ακόλουθους κανόνες, που σκοπό έχουν να κάνουν την εμπειρία σας πιο ασφαλή και μοναδική.

Ελάτε νωρίς στο Terra Vibe Park, όχι μόνο για να βρεθείτε κοντά στις δύο του σκηνές, το Terra Stage και το Vibe Stage, αλλά και για να έχετε αρκετό χρόνο να επισκεφθείτε τον χώρο και τις ενέργειες των χορηγών μας. Μην σπρώχνεστε προσπαθώντας να βρεθείτε πιο κοντά στους αγαπημένους σας καλλιτέχνες. Φροντίστε να πίνετε αρκετό νερό και μην μένετε νηστικοί για πολλές ώρες. Σε περίπτωση που αισθανθείτε άσχημα ή ακόμη παρατηρήσετε κάποιον δίπλα σας που δεν αισθάνεται καλά να απευθυνθείτε είτε στο ιατρικό προσωπικό των μονάδων πρώτων βοηθειών είτε στο προσωπικό του φεστιβάλ, οι οποίοι θα προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια. Εάν νιώσετε άβολα σε περίπτωση συνωστισμού, ειδικά εσείς που θα βρίσκεστε μπροστά στην σκηνή, απομακρυνθείτε αργά, χωρίς πανικό.  Αν αποφασίσετε να φύγετε νωρίτερα, ενημερώστε τους φίλους σας ή αυτούς που σας συνοδεύουν.

Μην διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια και την συνδρομή των ειδικά εκπαιδευμένων ανθρώπων που θα παρευρίσκονται στο χώρο και θα φέρουν το φεστιβαλικό διακριτικό.

Άτομα με ειδικές ανάγκες – ΑΜΕΑ
Το TerraVibe είναι ανοιχτό για τα άτομα με ειδικές δυνατότητες. Τα άτομα αυτά θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά από την δυτική πύλη.

Επικοινωνήστε με το [email protected] για να δηλώσετε από πριν την προσέλευση σας εάν το επιθυμείτε.
Φτάνοντας στην είσοδο ζητήσετε από τους εργαζόμενους που φέρουν το φεστιβαλικό διακριτικό να σας υποδείξουν την διαδρομή και να σας συνοδεύσουν στην ειδική περιοχή που θα υπάρχει για εσάς.
Υπάρχει επίσης πρόβλεψη για ειδικές χημικές τουαλέτες.

GUESTS – TICKET PRO

Τα άτομα που είναι Guests της συναυλίας καθώς και τα άτομα που έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους ηλεκτρονικά μέσω της TicketPro θα εξυπηρετηθούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την Δυτική Πύλη.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής *:
PL3: 30 €, γενική είσοδος
PL2 – Front of Stage: 40 € – ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή
PL1 – VIP: 50 € ειδική περιοχή αμφιθεατρικά, αριστερά και δεξιά της σκηνής
VIP Package: 125 €
PL3 – ανέργων: 23 €, με επίδειξη της κάρτας ανεργίας και της αστυνομικής ταυτότητας

* Τα εισιτήρια εξασφαλίζουν θέσεις ορθίων

Η ΜΠΙΓΚ ΣΤΑΡ ΤΟΥΡΙΝΓΚ και η ΜΠΙΓΚ ΣΤΑΡ ΠΡΟΜΟΣΙΟΝ λόγω της οικονομικής κρίσης, που έχει πλήξει ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους,
ανακοινώνουν ότι για τις συναυλίες που διοργανώνουν,  θα διαθέτουν για τους ανέργους εισιτήρια σε ειδικές μειωμένες τιμές. Ο αριθμός αυτών των εισιτηρίων  θα είναι κάθε φορά ανάλογος με την χωρητικότητα του χώρου και τα εισιτήρια θα διατίθενται με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας.

Πιστεύουμε ότι με αυτήν την πρωτοβουλία μας θα δοθεί η δυνατότητα σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του κοινού να παρακολουθήσει  σημαντικά καλλιτεχνικά γεγονότα και θα διευκολύνουμε την πρόσβαση στον πολιτισμό, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική περίοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Ticket House,

Πανεπιστημίου 42 (Εντός Στοάς),
στο τηλέφωνο 210 3608 366
και στο email: [email protected].

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
Αθήνα
TICKETHOUSE
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς).
Τηλ.: 210 3608 366

Θεσσαλονίκη
MUSICLAND
Μητροπόλεως 102
Τηλ.: 2310 264 880

Online Sales:
Για αγορές μέσω διαδικτύου με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr