Τα Cutty Sark Urban Adventures ολοκληρώνονται με τις πιο διαδραστικές και alternative περιηγήσεις

#cuttypaizei στη Θεσσαλονίκη

Αυτό το Σαββατοκύριακο, #cuttypaizei στη Θεσσαλονίκη! Το Cutty Sark, το αγαπημένο blended Scotch Whisky, ολοκληρώνει με ένα μεγάλο πάρτι τα «Urban Adventures»,τις διαδρομές μέσα από τις οποίες, εδώ και δύο χρόνια, ξεναγεί Θεσσαλονικείς και Αθηναίους στα πιο alternative σημεία της πόλης τους.

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου το Cutty Sark και τα Urban Adventures “The Northern Version” δίνουν ραντεβού με όλους τους citystrollersτης πόλης για το πιο διαδραστικό tour, στο οποίο είναι όλοι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν. Ξεκινώντας στις 16.00 από την Πλατεία Αριστοτέλους,το Cutty Sark θα βολτάρει μέσα από experiential happenings σε στενά του κέντρου που μπορεί να μην είχατε φανταστεί ποτέ! Live μπάντα, dancing, street art & graffiti και πολλές ακόμα εκπλήξεις σας περιμένουν στο πιο experiential Urban AdventuresTour.

Mε την ολοκλήρωση του tour, το Flipside ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται όλους τους Urban Adventurersμε live Dj set & Cutty Sark drinks!

Μπες τώρα στο www.urbanadventures.gr και δήλωσε συμμετοχή για να απολαύσεις δωρεάν τα Urban, κρυφά σημεία της πόλης, με τον πιο interactiveτρόπο!

#cuttypaizei…. Dare to discover

Μάθε περισσότερα:

www.urbanadventures.gr

#cuttypaizei

Join us on facebook.com/cuttysarkwhisky.gr