Όπως κάθε χρόνο η πιο σημαντική στιγμή της χρονιάς για την The Body Shop έφτασε.

Φέτος τα Χριστούγεννα, αφεθείτε στη μαγεία της φύσης και δείξτε της την αγάπη σας, με κάθε αγορά σας από την The Body Shop.

#ENCHANTEDBYNATURE Φέτος τα Χριστούγεννα, με κάθε σας αγορά- μικρή ή μεγάλη-, στηρίζετε την προστασία και την αναγέννηση δασικών εκτάσεων στην Αγγλία και την Αρμενία, μέσω του προγράμματος World Bio-Bridges mission.

Ανακαλύψτε τις τρεις νέες Christmas special edition σειρές περιποίησης για το μπάνιο και το σώμα, PEPPERMINT CANDY CANE, BERRY BON BON, VANILLA MARSHMALLOW, νέα προϊόντα make-up, δώρα για όλη την οικογένεια, για κάθε περίσταση και κάθε budget, όλα εμπνευσμένα από το δάσος και τη φύση.

Με υπέροχες και γεμάτες χρώμα συσκευασίες, εμπνευσμένες από την πλούσια, επιβλητική βλάστηση και τα ζώα του δάσους, η νέα Christmas Gift Collection της The Body Shop, φέτος, είναι εμπνευσμένη από το μαγευτικό χειμερινό τοπίο του δάσους και σαγηνεύει τις αισθήσεις με τα πιο αναζωογονητικά αρώματα της φύσης και τις πιο υπέροχες υφές.

Επιπλέον, μας προτρέπει να ανταποδώσουμε κι εμείς στη φύση λίγη από την αγάπη που μας χαρίζει απλόχερα, αναζωογονώντας μας σωματικά αλλά και πνευματικά.

Τα Christmas special edition προϊόντα και δώρα κυκλοφορεί στα καταστήματα της The Body Shop και στο eshop www.thebodyshop.gr, από τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018.