Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση Καλαμάκι – Λεωφορεία παραλιακής 2η Καλαμακίου
Πληροφορίες: 697 0367 684 / Facebook: Bolivar Beach Bar / www.bolivarbeachbar.com

Tο Bolivar Beach Bar επανέρχεται δυναμικά από την 1η Μαΐου, και αυτό το καλοκαίρι γιορτάζοντας τα 10α γενέθλια του. 
Ανάμεσα και κάτω από τους 80 φοίνικες και το εξωτικό design που καταργεί τα όρια ανάμεσα στο φυσικό και το χτιστό περιβάλλον, με το ξύλο, την πέτρα, το πράσινο και το γαλάζιο να είναι στοιχεία που ενώνονται όμορφα και ήρεμα, είναι ο ιδανικός χώρος για την μέρα και την νύχτα, για καφέ, φαγητό, κοκτέιλ, και να απολαύσετε την ήσυχη πλευρά της πόλης.
Η διαμόρφωση του φετινού Line Up με τα παραδοσιακά Full Moon Parties, το 2ο Beach House Festival, τις μόνιμες μουσικές μέρες και άλλες δράσεις πολιτισμού βάζουν διπλή δράση σε ένα Bolivar Double Cultural Summer 014.

Μερικά από τα Highlights αυτού του καλοκαιριού είναι :

2ο Beach House Festival 014 & Visual Show – Παρασκευή 20 Ιουνίου
Μετά την μεγάλη περσινή επιτυχία με σχεδόν 8.000 θεατές, συγκεντρώνοντας την προσοχή και τις καλύτερες κριτικές για το 2013, το 2ο Beach House Festival φέτος ανανεώνεται σε Διεθνή πρότυπα, με φαντασμαγορικά Visual Show και πλαισιωμένο από ένα All Star Cast με τους DIXON, ΤUBE & BERGER, TEN WALLS, WEISS στα decks να ανεβάζουν την διασκέδαση στο κόκκινο φτάνοντας την αδρεναλίνη στο peak.

Full Moon Parties
Παραδοσιακά τα Full Moon Parties του Bolivar Beach Bar σημαίνουν Full μουσική και διασκέδαση, έτσι φέτος προετοιμάζονται 4 ξεσηκωτικές βραδιές με πανσέληνο να απολαύσεις τον χορό μέχρι το πρωί. Στο ημερολόγιο η πρώτη πανσέληνος Παρασκευή και 13 Ιουνίου με τον σαμάνο της ηλεκτρονικής μουσικής DENNIS FERRER σε ένα Sold Out Party. Η δεύτερη πανσέληνος Σάββατο 12 Ιουλίου, Parov Stelar Presents MAX THE SAX προσφέροντας μία παράσταση υψηλού επιπέδου.
Τις άλλες δυο αφήστε μας για έκπληξη!!!

10 Years Anniversary Party
Με δραστηριότητα που ξεκινάει μόλις 10 καλοκαίρια πριν, το Bolivar έχτισε σύντομα το δικό του προφίλ. Η αγάπη, το πάθος και η θέλησή του κόσμου το οδήγησαν στο νούμερο 1 Beach Bar στην Ελλάδα για το 2013. Παρασκευή 4 Ιουλίου στο γενέθλιο party σβήνουν τα κεράκια μαζί μας οι KOLOMBO και SHARAM JEY.

Μόνιμες Μουσικές Μέρες

Με το μεγάλο Opening Παρασκευή 30 Μαΐου και τους SMOKEY BANDITS (LIVE BAND) – CJ JEFF – THEODORIS TRIANTAFILLOU να ανοίγουν την καλοκαιρινή σεζόν, έτσι και κάθε Παρασκευή κορυφαίοι Διεθνείς και Έλληνες καλλιτέχνες μας μεταφέρουν σε έναν ονειρικό μουσικό κόσμο. Από Πέμπτη 29 Μαΐου ο EN LEYKO 87,7 προτείνει νέους ήχους και υπόσχεται βραδιές που θα μας μείνουν αξέχαστες. Σάββατο 31 Μαΐου και κάθε Σάββατο στα decks o DINO MFU & SPECIAL GUESTS. Τις Τετάρτες με αρχή τις 4 Ιουνίου οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του PEPPER 96,6 καταλαμβάνουν το Bolivar Beach Bar και μας μεταφέρουν την παιχνιδιάρα και «πιπεράτη» διάθεσή τους! Τις Δευτέρες στα CANDLE NIGHTS το Bolivar σβήνει τα φώτα και αποθεώνει τη φύση με το φως των κεριών και .μόνο!!

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη δημοσιογραφική ενημέρωση απευθυνθείτε
στο Promo Department: [email protected]
http://bit.ly/1htW68W