Η kazandb & η One Love Reggae Ideas παρουσιάζουν το "BOB MARLEY:A TRIBUTE TO THE LEGEND"
Παρασκευή 27 Απριλίου, ΜΥΛΟΣ Club

Μετά τη τεράστια περσινή επιτυχία η One Love Reggae Ideas και η kazandb παρουσιάζoυν για 2η συνεχόμενη χρονιά το Bob Marley Tribute. Μια βραδιά αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στην προσωπικότητα που σφράγισε με το ταλέντο της μια ολόκληρη μουσική σκηνή.
Φέτος θα μας τιμήσει με την παρουσία του ένας παλιός συνεργάτης του Bob Marley, μια από τις σπουδαιότερες μορφές της reggae κι ένας από τους ιστoρικότερους και καταλυτικότερους κιθαρίστες της Τζαμάικα ο σπουδαίος Earl "China" Smith. Αποτελεί τον εμβληματικοτερο κιθαρίστα στη Τζαμάικα. Έχει συνεργαστεί με ιερά τέρατα της reggae όπωςBob Marley, Lee Perry, Burning Spear, Soul Syndicate band, Max Romeo κ.α., έχοντας ηχογραφήσει με όλους αυτούς περισσότερους από 500 δίσκους.
Μαζί του από τη reggae εγχώρια σκηνή θα βρίσκονται μαζί μας οι: Stefanatty (One Drop Fwd), Σταύρος Νταντούς, Sistah Stella.
Επίσης, μια μεγάλη ομάδα ελλήνων μουσικών και τραγουδιστών που θα ερμηνεύσουν τραγούδια του Marley, όπως οι Γιώργος Δημητριάδης, Σοφία Κουρτίδου, Άλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Σοφία Παπουλάκου.
Guest θα είναι κι ο Jahcoustix, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ευρωπαϊκής reggae σκηνής. Έχει κυκλοφορήσει 4 δίσκους με πιο πρόσφατο το "Crossroads". Τα 2 τελευταία χρόνια είναι συνεχώς σε tour μαζί με τον φίλο του superstar της reggae Gentleman και θεωρείται μία από τις πιο ολοκληρωμένες καλλιτεχνικά παρουσίες στη γερμανική σκηνή.
Να τονίσουμε ότι μέρος των εσόδων και των δύο εκδηλώσεων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Reggae Artists:

INFO
Μύλος club
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Προσέλευση: 21:00,
Τηλ κρατήσεων: 2310 510081
Εισητηριο θεάματος: 16€, Προπωληση: 13€
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: METROPOLIS, TICKETHOUSE
e-ticket (13€): http://thessticket.eventbrite.com/