Το bar-restaurant «blacklime, αποτελεί έναν χώρο που συνδυάζει μοναδικά το νέο και σύγχρονο, με το ώριμο, μεστό και ουσιαστικό σε όλες τις εκφάνσεις του. Μας περιμένει στο γνωστό εμπορικό κέντρο της Στοάς Χιρς (notosgalleries) και μας περιμένει με ανανεωμένο μενού.Είναι βασισμένες στον συνδυασμό της Ευρωπαϊκής κουζίνας, με υλικά της παγκόσμια κορυφαίας, μεσογειακής διατροφής.

Θα απολαύσετε τον καφέ σας με σνακ, γλυκά ή μια ολοκληρωμένη πρόταση πρωινού, μπορείτε να το επιλέξετε για ένα όμορφο γεύμα που θα σας σερβίρουν με ευγένεια, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, βλέποντας τον Chef να δημιουργεί, σε μια κουζίνα που ξεπερνάει τα πρότυπα υγιεινής, ακόμη και της πιο αυστηρής. Το μενού έχει ανανεωθεί πρόσφατα και περιλαμβάνει πολλές γευστικές εκπλήξεις, τόσο στα κυρίως πιάτα, τις σαλάτες όσο και στα σνακς, burgers και τα επιδόρπια.

Το Maximum της απόλαυσης προκύπτει από την ικανοποίηση όλων των αισθήσεων. Την ομορφιά και αρμονία του χώρου, με την απόλαυση της γεύσης και της όσφρησης από τα πιάτα του Black Lime, έρχονται να συμπληρώσουν οι κατάλληλοι ήχοι. Απολαύστε τα υπέροχα πιάτα υπό την συνοδεία των ήχων της Jazz και αγαπημένων ακουσμάτων από live ζωντανή ορχήστρα, σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες.
Πάντα φιλόξενο όλες τις ώρες της ημέρας, με το ανακαινισμένο του αίθριο που θυμίζει κήπο (προσφέρεται και για τους καπνίζοντες) ενώ μένει μάλιστα ανοιχτό και μετά το κλείσιμο των καταστημάτων του εμπορικού κέντρου. Επίσης, δε λείπουν από το πρόγραμμά του και τα παιδικά events.
Ανοιχτά: Από τις 09:30

Περιοχή 
Κέντρο

Διεύθυνση 
Τσιμισκή 24 & Μητροπόλεως 31, ημιώροφος Πολυκαταστήματος Notos Galleries