Περισσότερο και καλύτερο κριθάρι, εξωτικοί λυκίσκοι και ταλαντούχοι μικροί και μεγάλοι ζυθοποιοί με ψαγμένες συνταγές, που απευθύνονται πλέον σε ένα κοινό που αναζητά μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία απολαμβάνοντας την μπύρα του, είναι τα υλικά που δίνουν χρώμα και άρωμα στο πρώτο ελληνικό περιοδικό για την κουλτούρα της μπύρας,  το Beer & Brunch.

Το πρώτο τεύχος του B&B, που κυκλοφόρησε για αρχικά μαζί με την εβδομαδιαία εφημερίδα Agrenda του Ομίλου της Green Box το Σάββατο 27 Μαΐου και επανακυκλοφορεί  από τις 23 Ιουνίου στα περίπτερα όλης της χώρας, ταξίδεψε στο Βόλο για να δοκιμάσει την Αργώ της Μικροζυθοποιίας Θεσσαλίας αλλά και να απολαύσει ένα πλούσιο brunch με μπύρα σε ένα από τα hot στέκια της πόλης αλλά και στη Μύκονο για την ολόφρεσκη Mikonu, ενώ επισκέφθηκε το Αθηνέο, τον πρώτο χώρο δημιουργικής ζυθοποιίας στην Ελλάδα. 

Την πλούσια θεματολογία του από την Ελλάδα συνοδεύουν οι σημαντικότερες ειδήσεις από τη διεθνή σκηνή, όπου η τεχνολογική αλλά και ποιοτική εξέλιξη της ζυθοποιίας δείχνει ανεξάντλητη φθάνοντας μέχρι τον πλανήτη Άρη όπως ανακοίνωσε ο κολοσσός της AB InBEV. 

Παράλληλα οι δημιουργοί του B&B ανακαλύπτουν διαμάντια στα βαρέλια της ελληνικής και διεθνούς ζυθοποιίας σε ένα μοναδικό tasting ενώ επιλέγουν τις καλύτερες Pils και Lager του κόσμου. Μαζί με αυτά όλες οι νέες κυκλοφορίες αλλά και οι καλύτερες στιγμές της ελληνικής και διεθνούς ζυθοποιίας διά χειρός φυσικά μιας πολυμελούς ομάδας ειδικών συνεργατών που ήδη προετοιμάζουν το επόμενο τεύχος που έρχεται τον Οκτώβριο…