Ανοιχτά: Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 21:00
Σάββατο 10:00 – 16:00

Οι Ακυβέρνητες Πολιτείες είναι μια προσπάθεια στον χώρο του βιβλίου, των εντύπων και των κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων. Είναι μια προσπάθεια βγαλμένη από την αναγκαιότητα. Την αναγκαιότητα να περπατήσει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης το βιβλίο που δεν ενημερώνει απλά αλλά κεντρίζει, που δεν διηγείται μοναχά αλλά παραδειγματίζει, που δεν υποτάσσεται στην ελαφρότητα της βάρβαρης εποχής μας αλλά επιμένει να βρίσκεται «εκτός των τειχών» των αλυσίδων παραγωγής υπηκόων.

Έτσι, λοιπόν, οι Ακυβέρνητες Πολιτείες βασίζονται στα βιβλία και στους δημιουργούς που αγωνίζονται ενάντια στο ρεύμα, στέκονται δίπλα τους και δίνουν τον δικό τους αγώνα, για να πάψει κάποια στιγμή το βιβλίο να είναι εμπόρευμα. Οι Πολιτείες, φιλοδοξούν να είναι ένα βιβλιοπωλείο για το κίνημα, ένα βιβλιοπωλείο-καφέ συνεργατικό/αυτοδιαχειριζόμενο. Οι δραστηριότητες που φιλοδοξεί να καλύψει ξεκινούν από τη λιανική πώληση βιβλίων, τη χονδρική διάθεση εκδοτικών οίκων στη πόλη, αλλά και στη περιφέρεια της Β.Ελλάδας, την πώληση και διανομή εντύπων, εφημερίδων, περιοδικών, fanzine και φτάνουν ως την έκδοση εντύπων ή/και βιβλίων, την διενέργεια εκδηλώσεων/βιβλιοπαρουσιάσεων/παρουσιάσεων τέχνης.

 

Οι Ακυβέρνητες Πολιτείες επιστρέφουν με προσφορές σε όλα τα βιβλία

Αντιλαμβανόμενοι τις αντίξοες συνθήκες και για όσο κρατάει το lock down στη Θεσσαλονίκη, οι Ακυβέρνητες Πολιτείες θα έχουν τις εξής προσφορές:
-Δωρεάν τα μεταφορικά για όλη τη Θεσσαλονίκη.
-15-20% έκπτωση σε όλα τα βιβλία*
-50% έκπτωση σε όλα τα βιβλία των εκδόσεών μας*
-Δωρεάν τα μεταφορικά για τις αποστολές εκτός Θεσσαλονίκης σε παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.
Θα μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικές παραγγελίες με τους εξής τρόπους:
α. Email στο [email protected]
γ. Τηλεφωνικά στο 2310273207 9.00 με 15.00 τις καθημερινές.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι υπό κατασκευή, όμως μπορείτε να δείτε τα βιβλία που έχουν στο βιβλιοπωλείο τους εδώ www.bibliopoleio.org

 

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση 
Αλ. Σβώλου 28