Στην ειδική ενότητα με τίτλο ABSOLUT NIGHTS @ THESSALONIKI παρουσιάζουμε επιλεγμένα events με μουσική, τέχνες, δημιουργικότητα και ό,τι θα έδινε στις νύχτες της Θεσσαλονίκης μια άλλη διάσταση. Ακολουθήστε μας, λοιπόν, και κάντε τις νύχτες σας #ABSOLUT NIGHTS.

Εvents 1/2 – 5/2

Afrixotica Party στο La Doze

Γιορτάζει 7 χρόνια και στα decks του θα είναι η Τάνια με μουσικές για πολύ χορό.

La Doze
Βηλαρά 1 & Συγγρού
T: 2310532986

Music Without Condom 2017 with Invite at Club Division

Ξεκινώντας το 2012 το 1ο Music Without Condom οι διοργανωτές είχαν ένα πράγμα στο μυαλό τους. Την απελευθέρωση των αισθήσεων μέσα από ένα μυστηριακό και αινιγματικό party.

Λίγα λόγια για το concept του Music Without Condom 2017:

Όπως αναφέρουμε και παραπάνω η απελευθέρωση των αισθήσεων μέσα από ένα μυστηριακό και αινιγματικό party είναι ο σκοπός του event. Μεστός ήχος, κόκκινος/χαμηλός φωτισμός και τα έντονα visuals θα είναι τα βασικά στοιχεία για τη δημιουργία της μοναδικής ατμόσφαιρας του Music Without Condom. Ακόμη, στο χώρο θα υπάρχουν make up artists που θα δημιουργήσουν αισθησιακά glitter make up σχέδια στον κόσμο, δίνοντας τον δικό τους τόνο στη βραδιά.

CLUB DIVISION (Κατούνη 30, 1ος όροφος) – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Διάρκεια: 23:30 – 08:00

Petar Dundov live
H OBLIVION HEART στην πρώτη της συνεργασία με το CLUB DIVISION υποδέχεται στις 4 Φεβρουαρίου τον κορυφαίο Κροάτη dj & αγαπημένο παραγωγό της Cocoon, PETAR DUNDOV.
ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

CLUB DIVISION (Κατούνη 30, 1ος όροφος) – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Doors Open: 23:59

HĒDO presents Stefanos Christopoulos

Tην Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, το HĒDO παρουσιάζει έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες DJs. Ραδιοφωνικός παραγωγός, εμπνευστής των hotel events και compiler σε κάποιες από τις πιο πετυχημένες συλλογές, οAlexandros Christopoulos [OFFICIAL] θα βρίσκεται για πρώτη φορά πίσω από τα decks του HĒDO. Μαζί του, ο Dj Antonio Official.

Το HĒDO δίνει έμφαση στην επιθυμία του κόσμου για πραγματική εμπειρία γύρω από το clubbing. Σας περιμένουμε για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία του HĒDO.

Κρατήσεις γίνονται δεκτές για όλες τις ημέρες που λειτουργεί το HĒDO.

Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Καρατάσου 7 & Χαψά (δίπλα από το ξενοδοχείο Mediterranean Palace)
Τ: 6944174185

Night Club
Ανοιχτά: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή
Ώρα προσέλευσης: έως και τις 00:30

Re.Hug κάθε Σάββατο στο The Real Rocknrolla

Το The Real Rocknrolla μας παρουσιάζει κάθε Σάββατο τα Re.Hug dj sets. Μία σειρά από events με τον πολύ γνωστό στη Θεσσαλονίκη Junior Pappa, ο οποίος πλαισιώνεται από τους μερικούς από τους καλύτερους djs της πόλης και δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα με στόχο την αληθινή διασκέδαση.

Δείτε περισσότερα στο facebook event ΕΔΩ 

info
The Real Rocknrolla
Βαλαωρίτου 31
Τ: 6944174185 – 6947998860

Disco & Latin Nights στο HĒDO

Το HĒDO μας περιμένει τις Κυριακές από τις 21:00 με τις Chupa-Chupa Sundays, που σημαίνει ότι ο ρυθμός θα είναι χορευτικός με disco και latin επιλογές.

Κρατήσεις γίνονται δεκτές για όλες τις ημέρες που λειτουργεί το HĒDO.
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Καρατάσου 7 & Χαψά (δίπλα από το ξενοδοχείο Mediterranean Palace)
Τ: 6944174185

Night Club
Ανοιχτά: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή
Ώρα προσέλευσης: έως και τις 00:30

Happy Sundays Afternoon Sessions με τον Echonomist

Είναι γνωστά τα κυριακάτικα parties, τα γνωστά Happy Sundays Afternoon Sessions στην Αίγλη Γενί Χαμάμ και αυτή τη φορά υποδέχεται τον πολύ δημοφιλή και στη Θεσσαλονίκη Echonomist που θα αναλάβει τα decks από τις 19:00. Μαζί του θα είναι ο MIÅU ενώ το event θα ανοίξει ο Elyctron.

Info
Αίγλη Γενί Χαμάμ
Κασσάνδρου και Αγίου Δημητρίου
Τ: 2313059024