Το Cinobo, πιστό στην αποστολή του να στηρίζει και να προβάλλει νέους Έλληνες δημιουργούς, φιλοξενεί στην πλατφόρμα από τις 27 Ιουλίου και για τους επόμενους 3 μήνες τις 13 ταινίες μικρού μήκους από το 6ο Πανόραμα Ταινιών του Τμήματος Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το Πανόραμα αποτελεί διοργάνωση των φοιτητών του Τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ, με στόχο την εξωστρέφεια των δράσεων και των έργων τους, καθώς και την επικοινωνία με τον κόσμο που αγαπά να κάνει και να βλέπει σινεμά.

Μετά τη διετή υποχρεωτική διαδικτυακή παρουσία λόγω πανδημίας, η 6η διοργάνωση του Πανοράματος επέστρεψε στους φυσικούς της χώρους. Κι αφού οι ταινίες των φοιτητών του Τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ προβλήθηκαν στη μεγάλη οθόνη σε Θεσσαλονίκη (Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Πολυτεχνείο ΑΠΘ) και Αθήνα (Ταινιοθήκη), είναι πλέον έτοιμες για (επανα)θέαση μέσω της πλατφόρμας του Cinobo. Από ταινίες πρωτοετών με ξεχωριστή, εξαιρετική ματιά, μέχρι ταινίες υποψήφιες για τα φετινά σπουδαστικά Βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Το Cinobo συνεχίζει με μεγάλη χαρά και φέτος τη συνεργασία με το Πανόραμα του ΑΠΘ, βοηθώντας να συστηθούν νέοι, ταλαντούχοι δημιουργοί στο κοινό του.