Όταν κατεβαίνεις τα σκαλιά και περνάς την πόρτα μπορείς να νιώσεις το vibe του να σε γεμίζει με ενέργεια και διάθεση για τη βραδιά που σε περιμένει. Πρόκειται άλλωστε για τα πιο γνωστά σκαλιά της νυχτερινής ζωής της πόλης εδώ και χρόνια. Ο λόγος για το Trap Basement, το club εκείνο που από το ξεκίνημα του ορίζει την ταυτότητα της διασκέδασης όσον αφορά τον κόσμο της Θεσσαλονίκης. Με σημείο συνάντησης την Πλατεία Χρηματηστηρίου, αποτελεί αυτό που αναζητούν νέοι και νέες που ψάχνουν το «σπίτι» του μουσικού είδους που το τελευταίο διάστημα έχει κατακτήσει και την Ελλάδα.

Ιστορικά είναι το πρώτο Club Trap μουσικής που άνοιξε στην  Ευρώπη από το 2012.

Ακολουθώντας τη μουσική

Ο ήχος από τα djsets που κάνουν τα σώματα να κουνιούνται στον παλμό του TrapBasement ακολουθεί την εξέλιξη της μουσικής, συμβαδίζοντας με αυτήν και δίνοντας την απόλυτη εμπειρία της μουσικής. Classic αλλά και νέα hits, ελληνικά και ξένα κομμάτια που ικανοποιούν από εκείνους που χορεύουν ξανά και ξανά με εμπορικές επιτυχίες μέχρι και τους πιο ψαγμένους ακούγονται μετά τις 12 το βράδυ μέχρι τις πρωινές ώρες στο υπόγειο του Trap.

Μπορείς, όμως, να πεις πως η προσέγγιση της μουσικής δε μένει μόνο εκεί. Φιλοξενώντας τους πιο αναγνωρισμένους καλλιτέχνες της trap σκηνής από Ελλάδα, αλλά και από εξωτερικό, σε lives που γεμίζουν τον χώρο του με τους «πιστούς» του είδους, το Trap Basement φέρνει την αφρόκρεμα των νέων μουσικών τάσεων στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Το υπόγειο που ορίζει εδώ και χρόνια τη νυχτερινή ζωή στη Θεσσαλονίκη σάς περιμένει στην περιοχή της Βαλαωρίτου και στη Συγγρού 3. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακούσετε τον παλμό του TrapBasment. Κατεβείτε τα σκαλιά του και αφήστε το vibe του να σας παρασύρει.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Συγγρού, 3