Το 7o Balkan Thessaloniki Tattoo Convention είναι γεγονός!

Για τρεις μέρες 8, 9 και 10 Δεκεμβρίου, η καρδιά των Βαλκανίων χτυπάει στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Εκθεσιακό Χώρο της ΔΕΘ, στη μεγάλη γιορτή για όλους του tattoo lovers – και όχι μόνο!- με 200 από τους καλύτερους tattoo artists της Βόρειας Ελλάδας και του εξωτερικού να κάνουν live tattooing Oldschool, abstract, ρεαλιστικό, γιαπωνέζικο κλπ – και να αναδεικνύουν το υψηλό επίπεδο της τέχνης τους.

Το αγαπημένο διεθνές φεστιβάλ τατού, το τεράστιο urban party των Βαλκανίων, επανέρχεται δριμύτερο, πιο ανανεωμένο και εμπλουτισμένο από ποτέ με live tattooing και tattoo contests, ενώ οι παράλληλες δράσεις περιλαμβάνουν: Dj sets, Live Bands Food & Drinks, Art Exhibitions, Game Rooms, Graffiti Show, Bike and Skate Show, Κids Playground, Body Painting, Show Acrobatics.

Tο 7o Balkan Thessaloniki Tattoo Convention στηρίζει από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του τον Οργανισμό Make A Wish. Μέσω της ενέργειας STAR YOUR BODY, στην οποία ο επισκέπτης κάνει ένα τατού από επιλεγμένα σχέδια αστεριών, το 100% του αντιτίμου πάει στον οργανισμό και την πραγματοποίηση ευχών παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

 

info
8, 9 & 10  Δεκεμβρίου 2023
Eκθεσιακός χώρος της ΔΕΘ

Για περισσότερες πληροφορίες: https://thessalonikitattooconvention.gr/

∆ιοργάνωση
Red and White Productions

Μέρες & Ώρες:
Παρασκευή 14:00 – 23:00
Σάββατο 11:00 – 23:00
Κυριακή 11:00 – 22:00

Τιμή Εισιτηρίου:
10€ ημερήσιο
20€ Τριήμερο

Συμπεριλαμβάνονται και όλα τα events.

Προπώληση Εισιτηρίων: https://www.more.com/happenings/festival/7th-balkan-thessaloniki-tattoo-convention/