Όταν φτάνει η στιγμή να διοργανώσουμε μια εκδήλωση, ένα πάρτι, μια παρουσίαση και γενικότερα κάποιο event, προσπαθούμε να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα, από το να κλείσουμε τραπέζι, για παράδειγμα, σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί ή να τα βρούμε όλα έτοιμα σε κάποιον χώρο, και να οργανώσουμε κάτι που θα μείνει αξέχαστο τόσο σε εμάς όσο και στους καλεσμένους μας. Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε κάποιους ιδιαίτερους χώρους στη Θεσσαλονίκη οι οποίοι προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες για να οργανώσετε κάθε είδους κοινωνική, πολιτιστική ή επαγγελματική εκδήλωση, όπως ακριβώς την ονειρευτήκατε.

Προτείνει η Λυδία Κοκκινά

Space Lab

Μοναστηρίου 18, Κέντρο

Το Space Lab είναι ένας πρωτοποριακός χώρος ειδικά σχεδιασμένος για κάθε είδους εκδηλώσεις, εκθέσεις, παρουσιάσεις και εργαστήρια. Πρόκειται για έναν πολυχώρο, όπου οι πιο δημιουργικοί άνθρωποι μπορούν να κάνουν πράξη τις ιδέες τους. Ως μια νέα προσθήκη στον χάρτη της πόλης μας, ήρθε για να ενισχύσει την παρουσίαση και υλοποίηση εναλλακτικών δράσεων και εκδηλώσεων που προάγουν μια διαφορετική προσέγγιση του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι έρχονται σε επαφή με την τέχνη, τον πολιτισμό, την τεχνολογία και τη διασκέδαση.


Event House

Βεροίας 3, Κέντρο

Το Event House αποτελεί έναν χώρο πλήρως εξοπλισμένο για ορκωμοσίες, γενέθλια, private party, σεμινάρια, εκθέσεις και κάθε είδους εκδηλώσεις. Διαθέτει ήχο, πάγο, ψυγείο, αναλώσιμα WC, εξοπλισμό μπαρ και έναν υπεύθυνο για το άνοιγμα και το κλείσιμο του χώρου. Επιπλέον, διαθέτουν και άτομο για την καθαριότητα μετά το πέρας της εκάστοτε εκδήλωσης.

Επίσης, τα ποτά, τα αναψυκτικά, τους χυμούς, τα πλαστικά ποτήρια και τα καλαμάκια θα τα πάρετε σε τιμές χονδρικής.


 

WE

Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη

O πολυχώρος We είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενεί μουσικές συναυλίες και εκδηλώσεις, ενώ παράλληλα μετατρέπεται σε χώρο θεάτρου για τη φιλοξενία θεατρικών και χορευτικών παραγωγών. Ενδείκνυται, επίσης, για εκθέσεις, διαφόρων ειδών events, βιντεοπροβολές και installations, καθώς και για τη διοργάνωση φεστιβάλ και εκδηλώσεων καλλιτεχνικού περιεχομένου πάσης φύσεως. Από τον χώρο δεν θα μπορούσε να λείπει ένα όμορφο και φιλικό café/bar.

Ένας άνετος, ειδικά διαμορφωμένος χώρος, και μια όμορφη αυλή που ξεπροβάλλει –εκεί που δεν το περιμένεις- σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, μπορούν να πλαισιώσουν με τον καλύτερο τρόπο κάθε είδους εκδήλωση και δραστηριότητα.


Spookville

Σουλιώτη Αθανασίου 15, Κέντρο

Μπορείτε στο Spookville να κάνετε κράτηση του χώρου, Σάββατο ή Κυριακή, και οι υπεύθυνοι να διοργανώσουν και να σχεδιάσουν με τον καλύτερο τρόπο το πάρτι ή οποιοδήποτε event ονειρεύεστε.