Όποιος αγαπά το ζεστό και αφράτο κρουασάν γνωρίζει ότι πολλές φορές αποτελείται από διάφορες τεχνικές, πρώτης ποιότητας υλικά και εξαιρετική παρουσίαση. Πλέον, εκτός από γλυκούς συνδυασμούς το συναντάμε και σε αλμυρούς.

Πριν από λίγο καιρό άνοιξε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το πρώτο μονοθεματικό κατάστημα με βάση το κρουασάν. Αν έχει τύχει να απολαύσετε ποτέ κρουασάν από ζαχαροπλαστείο της Γαλλίας και σας έκανε εντύπωση τότε είστε πολύ τυχεροί, καθώς όλα τα προϊόντα του Butter Up προέρχονται από εκεί.

Η βουτυράτη ζύμη, η μυρωδιά και οι πρώτες ύλες δημιουργούν το πιο δημοφιλές προϊόν που είναι το αγαπημένο όσων είναι λάτρεις του καλού πρωινού.

Το Butter Up ήρθε στην πόλη για να μας μηύσει στο ποιοτικό, αφράτο κρουασάν και ήδη μπορούμε να πούμε ότι έχει αφήσει καλή εντύπωση στους Θεσσαλονικείς, καθώς πολλοί είναι αυτοί που το επιλέγουν για να δοκιμάσουν τους πλούσιους, σε γεύση, συνδυασμούς.

Ιδιαίτερος και καλαίσθητος χώρος

Ο χώρος είναι πολύ ιδιαίτερος, φωτεινός και ευχάριστος. Τα κατασκευαστικά υλικά είναι εξαιρετικής ποιότητας και η αρχιτέκτονας που τον σχεδίασε είναι η Βασιλική Παπαδοπούλου. Κύριος στόχος του interior design ήταν η δημιουργία ενός καταστήματος με «χαρακτήρα» που θα «αγκαλιάζει» τον πελάτη και θα τον κάνει να αισθάνεται άνετα από την πρώτη στιγμή.

Οι γήινοι τόνοι που έχουν χρησιμοποιηθεί συμβάλουν στην αμεσότητα, που ήταν ο αρχικός στόχος του ιδιοκτήτη. Μάλιστα, η προσθήκη των μεταλλικών στοιχείων και κατασκευών ολοκληρώνουν την αρχιτεκτονική συνθετική ιδέα. Παράλληλα, η μινιμαλιστική προσέγγιση του φωτισμού ολοκληρώνουν τη θέση του Butter Up.

Must επιλογές

Το μενού έχει επιμεληθεί γνωστός σεφ της Θεσσαλονίκης και αποτελείται από πέντε αλμυρούς και εννιά γλυκούς συνδυασμούς, ενώ κάθε πρωί το προσωπικό ετοιμάζει τις παρασκευές. Οι top συνδυασμοί που προτείνουμε να δοκιμάσετε είναι με γέμιση κρέμα μπουγάτσας, τιραμισού και τσιζ κέικ, ενώ για το αλμυρό κρουασάν μπορείτε να επιλέξετε με σολομό ή προσούτο.

Το «ελκυστικό» σε όλη τη φιλοσοφία είναι ότι μπαίνοντας στο Butter Up αντικρίζεις μία μεγάλη βιτρίνα με όλα τα υλικά που μπορείς να επιλέξεις ώστε να φτιάξεις ο ίδιος το κρουασάν σου. Όλοι οι συνδυασμοί ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή μπροστά σου, ενώ στο Butter Up θα βρείτε ιδιαίτερους χυμούς και φρέσκο γάλα.

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας μέσω wolt ή τηλεφωνώντας στο κατάστημα, το οποίο πραγματοποιεί παραγγελίες σε κοντινές αποστάσεις.

Butter Up | Πολυμέσα

Facebook: Butter up
Instagram: butterup.skg
Website: butterup.gr

Περιοχή

Γρ. Παλαμά 9, Θεσσαλονίκη
Τ. 2310 233132

Ωράριο

Δευτέρα με Σάββατο
8:00 – 17:00